Населення Львівщини розрахувалося за природний газ на 119%, – ЛОДА

17:58 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, за січень-березень споживачі нашої області використали понад 383,8 мільйона кубічних метрів природного газу на суму 614,258 тисячі гривень.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 9 квітня, «Щоденному Львову»:

«У першому кварталі 2015 року населення Львівщини розрахувалося за природний газ на 119 відстоків. Про це у четвер, 9 квітня, повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час наради з головами районних державних адміністрацій, міськими головами міст обласного значення та керівниками фіскальних служб районів і міст обласного значення.

Під час наради присутні розглянули питання щодо споживання енергоресурсів у I кварталі цього року. «Мешканці, на відміну від установ та організацій, сплачують справно, за що їм потрібно подякувати», – зазначив Олег Синютка.

Керівник області наголосив, що необхідно вчасно та в повному обсязі розраховуватися за спожиті енергоресурси. Додамо, що за січень-березень споживачі Львівської області використали понад 383,8 мільйона кубічних метрів природного газу на суму 614,258 тисячі гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів