На Львівщині збудують кооперативний молокозавод

17:40 17 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: dr.ck.ua

Уряд Канади надасть для будівництва кооперативного молокопереробного заводу на Львівщині один мільйон доларів.

У прес-службі Львівської ОДА повідомили сьогодні, 17 травня: «На Львівщині планують збудувати кооперативний молокопереробний завод. Відтак, усіх виробників молока області, які мають бажання стати інвесторами та акціонерами заводу, запрошують до співпраці. Про це йшлося в межах засідання наглядової ради проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні», яке відбулось в Херсонській області за участю заступника міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети».

Начальник відділу розвитку кооперації та підприємництва департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Павло Дигдало розповів: «Уряд Канади спрямовує на фінансування проекту водин мільйон доларів. Решта 300 тисяч доларів – інвестиції від виробників молока, які здаватимуть на завод від 100 літрів щодня (інвестиції на суму 50 тисяч гривень) до 1500 літрів щодня (інвестиції на суму 750 тисяч гривень). Такі інвестори стають акціонерами заводу на суму, що вдвічі перевищує суму їхніх інвестицій».

«За додатковою інформацією щодо реалізації проекту можна звертатись у департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА, Львівську аграрну дорадчу службу (ЛАДС) чи КО «Рівноправність», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів