На Львівщині торгуватимуть на ярмарках напередодні Великодня за цінами виробників, – ЛОДА

15:37 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський запропонував торговим мережам області організувати передсвяткові акційні знижки на продукти для випікання паски, а також на м'ясні та ковбасні вироби, борошно, цукор, яйця.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову»:

«У районних центрах та містах обласного значення напередодні Великодніх свят будуть проведені передсвяткові ярмарки, на яких буде представлено продукція місцевих товаровиробників. Такі ярмарки будуть проведені як на продовольчих ринках, так і окремих житлових мікрорайонах, де мешканці Львівщини зможуть придбати продукти харчування для святкового столу за цінами товаровиробників.

Планується, що Великодні ярмарки розпочнуть роботу вже з початку квітня. В. о. першого заступника голови ОДА Ростислав Замлинський запропонував торговим мережам області організувати напередодні Великодніх свят передсвяткові акційні знижки на продукти для випікання паски, а також на м'ясні та ковбасні вироби, борошно, цукор, яйця та ін.

«Супермаркети мають забезпечити достатній асортимент продуктів харчування, форм для випічки, прикрас для пасхального столу, фарб і декорів для крашанок та писанок, кошиків, свічок, сувенірів», – додав він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів