На Львівщині дочекалися перших результатів моніторингу лісовозів

17:35 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека повідомив про зменшення витрати пального, зміцнення дисципліни водіїв і значне скорочення простоїв під навантаженням та розвантаженням лісопродукції.

«Уже з грудня 2015-го роботу лісовозного транспорту на підприємствах обласного управління лісового та мисливського господарства відслідковують в режимі онлайн – повідомили сьогодні, 11 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«64 GPS-навігатори, встановлені торік, дають можливість контролювати маршрути лісовозів, а також виявляти несанкціонований злив палива. «Перші результати впровадження системи GPS-відслідковування вже є, – розповів начальник обласного управління Анатолій Дейнека. – Серед найсуттєвіших – це зменшення витрати пального та зміцнення дисципліни водіїв. Значно скоротився і час простоїв під навантаженням та розвантаженням лісопродукції».

Раніше 28 GPS-навігаторів також встановили й на пожежні та лісопатрульні автомобілі, які здійснюють охорону та захист лісових масивів області. За результатами колегії Львівської обласної державної адміністрації від 24 листопада, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства отримало доручення забезпечити усі лісовози GPS-трекерами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів