Львів отримає пряме авіасполучення з Ольштином

20:20 13 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: lviv1256.com

27 березня польська компанія «LOT» запускає новий авіарейс зі Львова до Ольштина.

Про це по поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Виконуватимуть рейси двічі на тиждень – у вівторок та суботу – у нічну пору. Про це повідомили сьогодні, 13 лютого, під час презентації авіасполучення».

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко відзначив: «Нове авіасполучення для нас – це, значною мірою, економіка. І ми з боку міста готові працювати з туристичними та авіакомпаніями для того, аби спільно розробляти якісні та необхідні туристичні продукти, –Скажімо, якщо є нічний рейс і звичайного громадського транспорту для пасажирів у той час немає, то ми готові сприяти у вирішенні проблеми. Також важливим для нас є налагодження кооперації між різними містами, тож ми будемо максимально долучатися зі свого боку, щоб літаки, які літатимуть до Львова, були максимально заповненими».

А директор ЛКП «Львівське конференц-бюро» Ліна Остапчук запевнила: ««Нове авіасполучення відкриває ще ширші можливості для прийому закордонних конференц-делегатів у Львові.  Воно також сприяє збільшенню зацікавленості до нашого міста як локації для проведення ділових заходів і просто для відвідин».

«Літак стартуватиме зі Львова о 01.40, а у зворотньому напрямі – о 03.10. Авіарейс виконуватимуть літаками «Bombardier Q 400» місткістю 78 пасажирів», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів