Керівник Укрзалізниці анонсував запуски потягів зі Львова до Кракова, Києва, Одеси

22:05 24 лютого 2017 р.

Голова правління Укрзалізниці Войцех Балчун запевнив: «Проробляємо плани запуску потяга за маршрутом Львів-Краків-Львів. Є всі шанси побачити його у графіку вже цього літа».

Голова правління Укрзалізниці Войцех Балчун повідомив у соціальній мережі: «Разом із польськими колегами плануємо нові потяги до Польщі. Зараз робимо все, щоб з 1 липня на маршрут став потяг Ковель-Хелм. Це буде рейковий автобус моделі «Pesa». Розраховуємо, що наші пасажири залишаться у подвійному виграші: у Хелмі є зручна пересадка на такі міста як Варшава, Люблін, Замосць, Жешув. Тобто дістатися можна буде в усі куточки Польщі. Так само зараз проробляємо плани запуску потяга за маршрутом Львів-Краків-Львів. Є всі шанси побачити його у графіку вже цього літа».

Войцех Балчун поінформував про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Голова правління Укрзалізниці також розповів: «У 2017 році маємо придбати чотири  міжрегіональні швидкісні потяги локомотивної тяги у п’ятивагонній комплектації.  Рухомий склад поїздів планується використовувати для перевезення пасажирів на наступних маршрутах: четверта пара у напрямку Київ-Львів за новим маршрутом через Вінницю-Хмельницький- Тернопіль, п’ята пара у сполученні Київ – Харків та 4-а пара сполученням Київ-Дніпро-Запоріжжя (або Красноармійськ), Одеса-Дніпро (сезонний, літній), Одеса-Львів, подовження маршруту поїзда Київ-Запоріжжя до Мелітополя».

Войцех Балчун написав це також на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів