Громаді Львова повернуть 0,86 гектара землі на вулиці Городоцькій вартістю 9,7 млн. грн

14:39 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: bilahata.net

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, господарським судом задоволено позов про витребування із незаконного користування приватного підприємства земельної ділянки.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 24 листопада, що завдяки втручанню цієї правоохоронної установи громаді Львова повернуть землі вартістю майже 10 млн. грн. У повідомленні також конкретизують:

«Господарським судом Львівської області задоволено позов прокуратури Залізничного району міста Львова про витребування із незаконного користування приватного підприємства земельної ділянки, площею 0,86 га на вулиці Городоцькій. Встановлено, що вказаною фірмою допускались порушення умов договору із Львівською міською радою та систематично не сплачувалась орендна плата за землю. Відтак, судом повністю задоволено позовні вимоги прокуратури про відновлення порушених інтересів громади Львова – розірвано договір оренди з підприємством та постановлено повернути місту згадану ділянку, вартість якої перевищує 9,7 млн. грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів