Одне знесуть, інше збудують. У Львові постане ще один житлово-комерційний комплекс

20:35 15 травня 2024 р.

Фото до новини

Тут буде 124 квартири та дворівневий підземний паркінг.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Житловий будинок на 7 та 9 поверхів планують зводити на вулиці Бузковій, 2 у Львові. Тут буде 124 квартири та дворівневий підземний паркінг. Про це сьогодні, 15 травня, розповів головний архітектор Львова Антон Коломейцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Бузковий» планує розпочати нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням чинної будівлі на вул. Бузковій, 2 у м. Львові.

Читайте також: 24 га зеленої зони у Львові забудують багатоквартирними будинками: як отримали землю і хто в схемі

За даними головного архітектора міста, на цій ділянці було передбачено таку житлову громадську забудову детальним планом.

«У межах параметрів із дещо перерозподілом висот – десь вище, десь нижче – було запропоновано посадку об’єкта на конкретну ділянку з врахуванням санітарних зон, в тому числі від залізниці.

Тут буде кутова секція на 9 поверхів, але основний об’єм – 7 поверхів, що повністю корелюється зі стандартами, які були запропоновані щодо якісного будівництва», – зазначив Антон Коломєйцев.

У житловому комплексі передбачають 124 квартири, а також дворівневий підземний паркінг на 111 паркомісць. Окрім цього, в межах першого поверху заплановані комерційні приміщення.

Читайте також: Самовільне будівництво на території колишнього лакофарбового заводу у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів