Податківці й митники Львівщини передали подарунки святого Миколая військовим

14:50 18 грудня 2015 р.


Фото: asv.gov.ua

Співробітники обласного управління Державної фіскальної служби привезли в 184-й Навчального центр наїдки, солодощі та інструменти.

«Строковики та контрактники  184-го Навчального центру отримали подарунки від меценатів до дня святого Миколая –повідомили сьогодні, 18 грудня, у львівській Національній академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували світлини з події й розповіли подробиці:

«Військовослужбовців 184-го Навчального центру зі святом Миколая привітав колектив головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області. У подарунок військовим податківці та митники привезли наїдки, солодощі та інструменти.

У клубі містечка «Базове» подарунки військовослужбовцям офіційно передав начальник головного управління Державної Фіскальної Служби у Львівській області Ігор Кондро. У своєму виступі він подякував військовослужбовцям Центру за їхній внесок у розбудову Збройних Сил України й зазначив: «Я дякую вам за те, що ви бережете мир та спокій для нас, для наших людей, для наших матерів, для наших батьків, для наших рідних. І ваші рідні мають вами пишатися, бо ви є захисниками нашої Вітчизни».

Від колективу 184-го Навчального центру представникам Державної фіскальної служби подякував начальник Навчального центру – полковник Олександр Остапчук. У своєму виступі він зазначив: «Допомога меценатів та волонтерів допомогла Центру виконати ті завдання, які поставило перед ним керівництво держави. Наш 184-й Навчальний центр був створений нещодавно і був вимушений «з коліс» виконувати поставлені перед ним завдання. А це – розміщення тисяч людей, організація для них високоякісного навчального процесу та побутових умов, забезпечення обмундируванням і харчуванням. Ніхто не очікував таких масштабів роботи. Завдяки підтримці та допомозі волонтерів, меценатів, державних структур, приватних фірм та інших наших друзів ми впоралися з поставленими перед нами вищим командуванням завданнями».

На згадку гостям із головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області полковник Олександр Остапчук вручив грамоту й календарі, що розповідають про діяльність Навчального центру. Подарунки від меценатів отримали солдати строкової служби та військовослужбовці-контрактники».

Про це повідомили сьогодні, 18 грудня, на сайті львівської Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДФС розповіли: 

«Напередодні Дня Святого Миколая начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області Ігор Кондро разом із начальником Городоцької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Романом Миськівим та головою обласної ради  профспілки працівників ДФС Анатолієм Капаровим із подарунками завітали до 184-го  Навчального центру Академії сухопутних військ  імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Зустрічали гостей начальник центру – полковник Олександр Остапчук, заступник начальника по роботі з особовим складом – підполковник Володимир Безбородов та колектив центру, серед яких учасники  АТО на сході України. Ігор Кондро сказав військовим: «Перш за все хочу подякувати Вам оборонцям і визволителям рідної землі, тим, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави, хто забезпечує спокій для нас, наших матерів, для наших рідних. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін. Напередодні Дня Святого Миколая хочу побажати міцного здоров’я Вам, довголіття та надійного тилу. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому. Бажаю щоб добрий Святий приніс щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!».

Своєю чергою, начальник Навчального центру від імені всіх військовослужбовців подякував за турботу та увагу й зазначив: «У такі важкі для держави часи цінується будь-яка допомога Збройним Силам від кожної організації та кожної людини. За півтора роки війни наш Навчальний центр підготував понад 30 тисяч мобілізованих, які зараз на сході країни боронять її незалежність та суверенітет. Наш 184-й Навчальний центр був створений саме після початку нинішньої війни і був вимушений «з колес» виконувати поставлені перед ним завдання. Завдяки підтримці та допомозі волонтерів, меценатів, державних структур, приватних фірм та інших наших друзів ми впоралися із поставленим перед нами вищим командуванням завданням. Ми прагнемо зробити із кожного військовослужбовця професіонала своєї справи. І я впевнений, що ми обов'язково впораємося із цим важливим завданням. У тому числі, й завдяки вашій допомозі. Щиро дякую за зустріч та ту підтримку, що ви надаєте! Адже тільки спільними зусиллями можна подолати агресора, та принести мир і добробут в Україну. Слава Україні! Героям Слава!».

dailylviv.com

У Львові 3-річному хлопчику затиснуло руку в електром'ясорубці

У Польщі в костелі знайшли поховання вампіра (фото)

У Карпатах випав перший сніг

Піщана буря накриває Україну

У Бродах зіткнулися вантажівка і легковик. Госпіталізували травмовану пасажирку

Запорожець, донеччанин і галичанин спочинуть навіки на Львівщині

76 повітряних цілей запустила рф по Україні. Один БпЛА досі літає

У низці областей оголосили повітряну тривогу

Уродженця Луганщини засудили на Львівщині за ухилення від призову

У любовному трикутнику трагічно загинули двоє чоловіків. Жінка залишилася з двома дітьми

Приватні підприємства готові купувати системи ППО. Є законопроєкт

Нічия у Львові майже без гострих моментів

Амбітний план Зеленського оцінив польський експерт

Уночі 30 вересня припиняють прикордонно-митне оформлення у ПП «Нижанковичі-Мальховіце»

Львів попрощається з уродженцями Бахмута і Токмака - Миколою Ленкєєвим і Сергієм Пруглом

Львівська політехніка розпочинає ремонт гуртожитку №3 за 38 млн грн

У Шевченківському гаї збудували укриття на 200 людей, кафе, конференц-зали

У Львові відкрили McDonald's, який працюватиме під час вимкнень електроенергії

96% картоплі на Львівщині вирощують у домогосподарствах. Скільки з'їдають

Загинув працівник факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка

Масовані удари рф по Запоріжжю й населених пунктах області

У Запоріжжі пошкоджено будівлю вокзалу та вікна в поїзді

Смертельна ДТП на Львівщині. Водій загинув, «Nissan Primera» понівечено

Ультраортодокси з Ізраїлю летять до Умані без гарантій повернення на батьківщину

400 велосипедистів їдуть маршрутом Львів – Липники – Милятичі – Суходіл – Бібрка – Милятичі – Раковець

Пожежа у дев’ятиповерховому житловому будинку у Львові

Уночі збито 15 ударних БпЛА у чотирьох областях

Суддя не може належати до політичної партії чи професійної спілки - Кодекс суддівської етики

У Львові вперше в Україні представили нові моделі BMW

Попередження для тих, хто везтиме вантаж до Словаччини

Вступна кампанія у Львівській політехніці триває. Абітурієнтів поменшало на 5-6% відсотків

Львівські «Карпати» залишилися на 10-й сходинці в УПЛ

У насиллі над вихованцями звинувачують директора закладу у Великому Любені

Відсторонили від роботи керівника закладу на Львівщині, якого звинувачують у фізичному та сексуальному насильстві над дітьми

Поліція негайно виїхала у навчально-реабілітаційний центр Львівщини, де знущалися над дітьми

Кібератак буде ще більше. Садовий попередив про загрозу, а Аушев розповів, що робити

ГУР МОУ ліквідувало воєнного злочинця у Московській області

Дітей на Львівщині били палицями, директор закладу вчиняв сексуальне і психологічне насилля

Сучасний дизайн інтер'єру - поєднання стилю і комфорту

НБУ запроваджує ліміт для переказів фізичних осіб з карти на карту. Але не для всіх