На аукціон 11 липня у Львові не зареєстровали одного учасника

15:25 15 липня 2014 р.

«До участі в аукціоні були допущені всі заявники, що внесли гарантійний внесок у розмірі 10% початкової ціни продажу об'єкта приватизації», - повідомила начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун

Процедура участі в аукціоні з продажу приміщень є чітко визначеною законодавством. До участі в аукціоні долучають усіх заявників, які сплатили гарантійний внесок. Про це повідомило управління комунальної власності Львівської міської ради. Відтак, до аукціону з продажу приміщень на пл. Ринок, 28 були допущені усі заявники, що внесли гарантійний внесок у розмірі 10% початкової ціни продажу об’єкта приватизації.

«На виконання ухвали Львівської міської ради №675 від 14.07.2011, відповідно до рішення комісії з проведення аукціону з приватизації нежитлового приміщення за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 28, управлінням укладено договір з одним з 12-ти наділених ФДМУ повноваженнями суб’єктів на проведення прилюдних торгів – Публічним акціонерним товариством Державна акціонерна компанія «Національна мережа аукціонних центрів» в особі філії «Львівський аукціонний центр» ПАТ ДАК «НМАЦ».

Згідно з вказаним договором, управління комунальної власності передає Львівському аукціонному центру отримані від заявників заяви та документи не пізніше одного дня від отримання заяв з документами від заявників для подальшого вивчення документів та укладення договорів на участь в аукціоні. Відповідно, всі заяви на участь в аукціоні з продажу приміщень на пл. Ринок, 28 управління комунальної власності передало Львівському аукціонному центру.

Управління комунальної власності не приймало рішення про відмову у допуску до аукціону ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель». Заяву з доданими документами ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель» було передано філії «Львівський аукціонний центр» ПАТ ДАК «НМАЦ» серед інших заяв 8 липня 2014 року. Станом на 10 липня, Львівський аукціонний центр надіслав лист про невідповідність документів встановленим вимогам ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель» та, відповідно, неукладення договору з цим заявником. Управлінням було оперативно скликано засідання комісії з проведення аукціону, і, у результаті детального вивчення документів, було прийнято рішення про наявність підстав для допуску до участі в аукціоні усіх заявників, що внесли гарантійний внесок в розмірі 10% початкової ціни продажу об'єкта приватизації у встановленому порядку, включно з ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель» (відповідно до протоколу №4 від 10.07.2014 року засідання аукціонної комісії).

Цю інформацію управління комунальної власності письмово довело до відома філії «Львівський аукціонний центр» ПАТ ДАК «НМАЦ», у результаті чого між філією «Львівський аукціонний центр» ПАТ ДАК «НМАЦ» та ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель» було укладено договір про участь в запланованому на 11 липня 2014 року аукціоні», - розповіла начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун.

На аукціон 11 липня був незареєстрований один учасник, який не сплатив внесок у розмірі півмільйона гривень, як передбачалося умовами участі в конкурсі.

«У зв’язку з невнесенням ПП «Львівська агенція художнього мистецтва» грошових коштів в розмірі 10% початкової ціни продажу об'єкта приватизації у встановленому порядку, тобто не виконанням умови участі в аукціоні, згідно з законом, підстави для участі ПП «Львівська агенція художнього мистецтва» в аукціоні з продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 28, - відсутні», - повідомила Інна Свистун.

                                                            Довідка

Згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)» та Порядку продажу об'єктів малої приватизації шляхом викупу, на аукціоні (у тому числі за методом зниження ціни, без оголошення ціни), за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону, затвердженого наказом ФДМУ від 02.04.2012 №439, аукціон з продажу державного (комунального) майна проводиться відповідним органом приватизації або уповноваженою ним особою на підставі угоди з органом приватизації, ведучим на аукціоні може бути особа з спеціальною підготовкою – ліцитатор. В управлінні комунальної власності особи з спеціальною підготовкою для ведення аукціонів відсутні, тому для проведення аукціонів з продажу об’єктів комунальної власності управління, за рекомендаціями комісій, утворених для забезпечення продажу на аукціоні об’єктів комунальної власності, укладає договори з юридичними особами, наділеними належними повноваженнями.

Про це сьогодні написала Марта Плішило з прес-служби Львівської міської ради.

Україна може програти енергетичну війну вже цієї зими

Захисник з Львівщини Іван Ковалів повернувся з понад річного російського полону

Зеленський повідомив, скільки шахедів у вересні запустила рф проти України

«Укренерго» повідомило про стан енергосистеми й знеструмлення в низці областей

Росіяни атакували енергетичні об'єкти у 5 областях

Мешканка Львівщини так напилася, що викрала бус у Пустомитах

У Львові прооперували чоловіка з раком молочної залози

У центрі Львова розтрощили кав'ярню, власник якої у ЗСУ

На Львівщині перевіряють підприємства, чи належно ведуть військовий облік

Україна закликала ООН долучитися до захисту прав цивільних на Курщині

Міноборони планує автоматизувати видачу повісток через Укрпошту

Кремль використає замах на Трампа проти України – РНБО

У Львові 11-річна школярка застрягла у гойдалці

На Львівщині водій «Volkswagen Transporter» убив пішохода

Гасив пожежу в будинку. На Львівщині обгорів чоловік

Прем'єру Великої Британії загрожує розслідування через покупки одягу для дружини

На чотирьох напрямах російські окупанти йшли в атаку 122 рази

Василь Лаврись, Руслан Лукницький. Львівщина оплакує Героїв

Уламки шахеда поранили жінку

Вночі збито 53 ударні БпЛА

Підозрюваний у замаху на Дональда Трампа втікав, залишивши в кущах автомат АК-47 і камеру GoPro

Повітряна тривога поширилася на західні області

Укрзалізниця попередила про нові зміни графіка руху поїздів через стихію в Європі

Укренерго заявило, що 16 вересня електроенергію не вимикатимуть

Олігарх Коломойський втратив громадянство Кіпру

Українським чоловікам у Європі треба припинити соціальні виплати - міністр РП

У Харкові горять чотири поверхи будинку від вибуху керованої авіаційної бомби

Тривожний матч у Полтаві на жахливому газоні футбольного стадіону

У Львові водійка Mitsubishi Outlander пошкодила 5 припаркованих автівок

Повернувся з полону на Львівщину азовець Іван Сокаль

Затримуються або скасовані поїзди до України через повінь у Польщі та Чехії

Старший лейтенант Василь Лаврись назавжди повертається до Львова

У неділю львів'яни побігли заради засобів РЕБ для тероборони (фото)

Перед стрибком з балкона 12-річна дівчинка на Львівщині записала відео

На Львівщині у Нижньому Синьовидному загинув водій

Одна камера фіксації порушень ПДР на Львівщині заробила майже ₴14,5 млн

Звільнився зі служби і одружився. Володимир Чулянчик та його 21-річна дружина потрапили у нищівну ДТП на Львівщині

РЕБ-парасолі над окремими територіями - це реальність

ЗСУ відбили 164 атаки російських загарбників

Юрій Харчук і Василь Фок загинули на Донеччині. Львівщина прощається з Героями