Мерія дала гроші на аварійно-відновлювальні роботи у 20 будівлях. Адреси

13:32 9 серпня 2021 р.

Сьогодні рішенням виконавчого комітету «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади» виділено кошти Галицькій, Личаківській, Шевченківській районним адміністраціям, департаментам житлового господарства та інфраструктури та адміністративних послуг для проведення аварійно відновлювальних робіт у 20 будівлях та видалення гостро аварійних дерев.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Зокрема, Галицькій районній адміністрації надають кошти:

1. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 13 на вул. П. Куліша у м. Львові – 99 211 грн.

2. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 8 на вул. Пильникарській у м. Львові – 92 596 грн.

3. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 13 на вул. Городоцькій у м. Львові – 260 040,78 грн.

4. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 7 на пл. Старий Ринок у м. Львові – 178 408 грн.

5. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 27 на вул. Б. Хмельницького у м. Львові – 395 811,05 грн.

6. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 63 на вул. Городоцькій у м. Львові – 216 507,17 грн.

7. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 1 на пр. В. Чорновола у м. Львові – 237 106 грн.

8. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 1 на вул. П. Куліша у м. Львові – 149 682,83 грн.

9. На проведення невідкладних робіт з видалення гостро аварійних дерев на території Галицького району м. Львова – 920 000 грн.

10. На проведення невідкладних робіт з відновлення мистецько-архітектурної скульптурної композиції українським бійцям Листопадового Чину на території Галицького району м. Львова за адресою: вул. Городоцька, 40 – 410489 грн.

Личаківській районній кошти:

1 На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів шатрової покрівлі житлового будинку № 7 на вул. Перехід у м. Львові – 248 648 грн.

2. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів м’якої покрівлі житлового будинку № 28 на вул. Й. Коциловського у м. Львові – 163 409,56 грн.

3. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів шатрової покрівлі житлового будинку № 10 на вул. Пекарській у м. Львові – 665 560 грн.

4. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 14 на вул. І. Вишенського у м. Львові – 274 772,48 грн.

5. На проведення невідкладних робіт з видалення гостро аварійних дерев на території Личаківського району м. Львова – 502 507 грн.

Шевченківській районній адміністрації:

1 На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 14 на вул. Жовківській у м. Львові – 475 905 грн.

2. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 137 на вул. Б. Хмельницького у м. Львові – 479 508 грн.

3. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 12 на вул. Волинській у м. Львові – 296 176 грн.

4. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 139 на вул. Б. Хмельницького у м. Львові – 1 020 446 грн.

5. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 10 на вул. Зустрічній у м. Львові – 299 909 грн.

6. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану конструкційних елементів даху житлового будинку № 74 на вул. Б. Хмельницького у м. Львові – 288 071 грн.

7. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки біля житлового будинку № 14 на вул. В. Щурата – 1 014 167 грн.

Департаменту житлового господарства та інфраструктури виділили кошти в сумі 2836832 грн. для проведення невідкладних робіт з відновлення вуличного освітлення на території м. Львова.

Також додатково виділили кошти департаменту адміністративних послуг на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт із виведення з аварійного стану даху адміністративної будівлі.



dailylviv.com

У Львові очистили 80% вуличних і дворових дощоприймачів

Нардепа від «Слуги народу» підозрюють у незаконному збагаченні на ₴11 млн

«Акріс-Захід» вітає мешканців Львівщини з Великоднем!

Зупинив наступ на Часів Яр. Сирський нагородив «Золотим хрестом» мінометника з Львівщини

Понад 3200 КАБів, по 300 ракет і «Шахедів» випустила РФ по Україні в квітні

Двоє дітей у Львові раптово померли від невідомої пневмонії. «Не можемо до себе прийти» - лікар

У мешканця Львівщини вилучили бус за 130 пачок контрабандного курива

Зеленський назвав дату Саміту миру у Швейцарії

Обливань на площі Ринок у Поливаний понеділок не буде

Цьогоріч на Львівщині в ДТП загинули 5 мотоциклістів

Зміна клімату. Українські аграрії жнивуватимуть рано - вже у травні

Понад 50 жінок обстежили у квітні мобільні гінекологічні бригади у віддалених селах Львівщини

У Варшаві затримали українця, якого підозрюють у потрійному вбивстві

У Самборі загорівся припаркований автомобіль

Елітний будинок, 5 земельних ділянок, квартиру ексміністра Дмитра Табачника продадуть з аукціону

Очищення душі та оселі. Сьогодні - Страсний четвер

У США застрелили учня, який прийшов до школи зі зброєю

У Сокільниках бус збив скутериста

Етикет електронного листування польською мовою

На Львівщині в ДТП загинув мотоцикліст

Шістьох Героїв проведе в останню путь Львівщина

РФ збирається перекинути десантників на схід України

Росія вдарила по Одесі. Горить склад «Нової пошти». Є постраждалі (відео)

Хто та скільки списав військової техніки у ЗСУ перед нападом Росії. Прізвища і посади

Переміщення чотирьох начальників обласних управлінь СБУ

Польща перекидає військову техніку до кордону з Росією і попереджає про армійські колони на дорогах

Тарас Осьмякевич, Геннадій Палієвець, Олександр Голубков. Скорботне прощання з Героями

7000 доларів брали у Львові за місце другого водія

Скільки ракет «циркон», «онікс», «калібр» та Х-69 є в Росії

На вулиці Малоголосківський у Львові риють новий котлован. Що збудують

У Львові в мікрорайоні «Під Голоскому» запрацювала нова амбулаторія сімейної медицини. Графік (відео)

У ЛМР повідомили, які цінні мозаїки у Львові не матимуть захисного знаку «Блакитний щит»

Мотопатруль виїхав на дороги Львівщини. Що робитиме

Покаяння блудної жінки, задум зрадити Учителя. Сьогодні Велика середа Страсного тижня

Експосадовець Сил логістики отримав ще одну підозру

19 рятувальників гасили пожежу в гаражах у Львові

У Великий четвер Блаженніший Святослав зʼєднає новоосвячене миро з миром часів Другої світової війни

Кількість противників ЄС у Польщі зросла після нападу РФ на Україну

Шевченківський гай запрошує на гаївкування. Програма

У Львові запрацював 21 фонтан. Локації