Застільні бесіди «Настільні ігри»

24 листопада 2013 р. 16:00

Місце проведення: віп-зал «Дзиґи», вул. Вірменска, 35, другий поверх.

  • 0
  • 708

Ви завжди хотіли відчути себе «своїм» у колі українських літераторів? Дізнатися, чим займаються поети, окрім читання віршів? У які ігри грають, коли заходять за лаштунки? Як смакують перемогу та оплакують поразку? Яку забаву «на трьох» вони оберуть цього разу? Тепер у львів’ян нарешті з’явилася ексклюзивний шанс «підглянути» письменницькі ігри!

Хто? Троє відомих поетів української сучасної літератури: 

-Остап Сливинський (Львів) – викладач ЛНУ ім. Івана Франка, досвідчений перекладач, автор численних поетичних збірок, по знаку зодіаку Терези.

-Тарас Малкович (Київ) – працює у видавництві «Абабагаламага», перша  поетична збірка має назву «Той хто любить довгі слова» (2012), народився в один день з Мольєром та Агатангелом Кримським. 

-Микола Шпаковський (Тернопіль) – поет, громадський діяч, музикант, автор поетичної збірки "Шафа шамана" (2013), народився в один день із Остапом Вишнею. 

- та… ігри.

Чому настільні ігри? Це розмова із розряду тих, які ведуться письменниками між собою на кухні: про життя та літературу, читаючи вірші та граючи. Можливо, літератор – це азартний гравець, або навпаки швидко здається. Читачам не часто доводиться бачити у письменниках «людей» і спроби доторкнутися до «ексклюзивних» розмов, котрі переважно ведуться у вузькому колі, викликають інтерес. 

БЕЗ ВТРУЧАННЯ МОДЕРАТОРА. Тільки поезія. Тільки «хардкор».

Протягом заходу відбуватиметься відеофіксація розмови, яка потім буде викладена в мережу. 

Застільні бесіди «Настільні ігри» – другий захід великого міжмистецького проекту «ККМ (Кухня, капці та мистець)». Місяць тому львів'яни уже мали можливість «підглядати» та «підслуховувати» кухонні розмови літераторів під час Балакально-поетичного вечора «Читання на табуретках» (у Дзизі бесідували Гріша Семенчук, Міша Жаржайло та Настя Євдокимова http://www.youtube.com/watch?v=8vOY67TVdac). 

Для акредитації ЗМІ та фотографів звертатись – Настасія – 093 011 38 62

evvdokimova@gmail.com

До теми