Пресконференція переможниці конкурсу “Summer International 2019” Ганни Гаврилів

Прес-конференція

3 грудня 2019 р. 11:00

Львівський пресклуб, пр. Т. Шевченка, 11

  • 0
  • 16

Учасники:
    Ганна Гаврилів, Mrs.Summer International 2019, ІІ Runner Up Mrs. Eastern Europe 2019, засновниця БФ "Спадщина.UA";
    Уляна Оксенюк, Mrs.TOP Universe 2018, Mrs.Ukraine Universe 2018, національна директорка проєкту “Mrs.Eastern Europe в Україні”;
    Ігор Паславський, модератор.


Довідка від організаторів

Львів’янка Ганна Гаврилів перемогла у міжнародному конкурсі краси «Miss / Ms Summer International», який відбувався на Філіппінах 23-30 листопада 2019 року. Цей проект триває уже 15 років, щоразу - в іншій країні світу. Цього року у конкурсі взяли участь 30 учасниць з Європи, Азії, Африки та Австралії. Головна тема цьогорічного проєкту - «Історичні місця твоєї країни».

Ганна – мати трьох дітей, експерт у сфері історичної нерухомості та засновниця Благодійного фонду «Спадщина.UA», що опікується культурною спадщиною Львівщини, зокрема, Поморянським замком, Тартаківським палацом та будівлею товариства «Сокіл» у Бібрці.

За підсумками цієї подорожі національна директорка проєкту Уляна Оксенюк організує круглий стіл з представниками органів влади та туристичного сектору про те, як міжнародні проекти можуть посилити туристичний потенціал України.

Також проект «Mrs.Eastern Europe», тема якого – відповідальне батьківство, та БФ «Спадщина.UA», тема якого – культурна спадщина, у 2020 році об’єднаються заради спільної мети – влаштування в одному із об’єктів історичної нерухомості Львівщини літньої школи для малозабезпечених дітей.

DailyLviv.com

До теми