Представлення 14 учасниць, які боротимуться за титул "Міс Львів-2021"

Прес-конференція

22 вересня 2021 р. 11:00

Пресклуб, проспект Шевченка, 11, 2-й поверх.

  • 0
  • 18

Організатор заходу: Конкурс «Міс Львів».

Акредитація ЗМІ на пресконференцію «Міс Львів-2021» - обов'язкова.

Для отримання акредитації заповніть акредитаційну форму та надішліть до 21 вересня на електронну пошту: v.noskovska@gmail.com

Прізвище, ім’я

Назва ЗМІ

Контакти

Сайт ЗМІ

Довідка від конкурсу “Міс Львів”

29 вересня у Львівській опері обиратимуть найгарнішу дівчину Львова. Цього року на корону претендують 14 львів’янок.

Засновниця конкурсу Валерія Никифорець повідомила: 

«Корону виготовили  з дорогоцінних металів та прикрасили дорогоцінними каменями. Ця корона – гордість нашого комітету та нашого міста. Тому що не кожне місто може похвалитися такою короною. Ми запозичили цей досвід у конкурсів «Міс Світу», «Міс Всесвіт» та «Міс Україна», де цінні ювелірні корони переходять від попередньої переможниці до наступної».

У рамках конкурсу дівчата змагатимуться не тільки за головну корону Львова. У фінальній частині заходу, яка відбудеться 29-го вересня на сцені Оперного театру, учасниці матимуть змогу отримати титул "Міс Добре Серце". Його вручатимуть дівчині, яка найкраще проявить себе в реалізації соціального проекту. Також між конкурсантками розігруватимуть титул "Міс Дружба". І цього року була започаткована нова номінація – «Міс Вголос Львів», цей титул отримає дівчина з найкращим голосом.

«Міс глядацьких симпатій» обираєте Ви. Заходьте на офіційну сторінку “Міс Львів” у Facebook чи Instagram і довідаєтеся, як стати членом журі”.

Вхід у Пресклуб – за журналістськими посвідченнями і підтвердженою акредитацією. Маски – обов’язкові!

DailyLviv.com

До теми