Перегляд документального фільму "Земляни" з нагоди Всесвітнього дня захисту тварин.

4 жовтня 2013 р. 18:30

Місце проведення: ЛКП "Старий Львів", вул. Сербська, 15

  • 0
  • 722

Активісти екологічного руху "Рідна земля" у Всесвітній день захисту тварин запрошують переглянути найкращий документальний фільм всіх часів присвячений тематиці жорстокого поводження людини до тварин під назвою "Земляни".

"Саме цей фільм найкраще ілюструє ставлення людей до тварин. Ви його не побачите по телебаченню чи в кінотеатрах. Він жорстокий, важкий, а деякі сцени з фільму взагалі хочеться забути. Але кожна людина повинна знати і розуміти ціну своєї їжі, косметики, одягу та розваг. Ми не сподіваємось що після перегляду цього фільму всі дружно стануть веганами, але, принаймні, зрозуміють наш вибір та намагатимуться покращити як своє, так і життя сусідів по планеті", - зазначає активістка руху "Рідна земля" Неля Марчук.

Під час перегляду фільму активісти "Рідної землі" пригощатимуть глядачів власноруч приготованими ласощами, які не містять продуктів тваринного походження, а також теплим чаєм.

"Кожен повинен побачити цей фільм. Незалежно від того, чи їсте ви м'ясо чи ні, чи носите шкіряні та хутряні вироби чи ні і навіть якщо ви впевнені, що ніколи від цього не відмовитесь, ви повинні побачити всю правду. Не можна жити і не розуміти що відбувається з твоєю Землею та наскільки люди є жорстокі до своїх сусідів по Планеті. Ми пропонуємо Вам переглянути цей фільм в компанії однодумців та, навпаки, людей протилежної думки, познайомитись, а після фільму висловити свої враження та навіть подискутувати, а також поласувати смачненькою випічкою, яка не містить продуктів тваринного походження", - додає організатор дійства.

 
Контакти: (063) 81-42-548, Неля Марчук

До теми