Загроза техногенної катастрофи у місті обласного значення Новий Розділ через зрив опалювального сезону. Шляхи вирішення цієї проблеми

Прес-конференція

8 листопада 2019 р. 12:30

Львівський пресклуб, пр. Т. Шевченка, 11

  • 0
  • 1647

Учасники:
    Тарас Батенко, народний депутат України;
    Ігор Телішевський, депутат Львівської міської ради;
    Андрій Цюра, заступник міського голови Нового Роздолу (2015-2019).

Довідка від організаторів

Міста Новий Розділ та Новояворівськ Львівської області стали єдиними населеними пунктами в Україні, в яких не розпочався опалювальний сезон 2019/2020 рр. Запуску тепла в домогосподарства мешканців є проблемним уже два опалювальні сезони поспіль.

Органи місцевого самоврядування не можуть самостійно вирішити цю проблему. Обласна влада має усі важелі впливу та повноваження - вирішити цю проблему із запуском тепла у домівки мешканців Нового Роздолу та Новояворівська у разі запровадження режиму надзвичайної ситуації.

Треба невідкладно скликати засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та відповідно до статті 4 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану» оголосити надзвичайний стан техногенного характеру в місті Новий Розділ для невідкладного запуску теплогенеруючих установок та подання тепла у домогосподарства мешканців та інші комунальні заклади міст Новий Розділ та Новояворівськ Львівської області.

 

DailyLviv.com

До теми