Злива перетворила Львів на Венецію (відео)

10:16 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

До міської ради надійшли звернення щодо затікання дахів будинків та обірвані дроти електромереж.

У зв’язку з негодою та високим рівнем води на вулицях міста, з 18.00 майже на дві години зупинився рух всього електротранспорту, громадський та приватний автотранспорт курсував з великими труднощами. Також було зафіксовано падіння дерев на два автомобілі і на проїжджу частину кількох вулиць у Франківському районі.

До міської ради надійшли звернення щодо затікання дахів будинків та обірвані дроти електромереж. На деяких вулицях міста у зв’язку з тим, що каналізаційні колектори не могли прийняти великі обсяги стічних вод, рівень води місцями піднімався до 30-50 сантиметрів, а члени місцевого спортивного клубу каталися на залитих водою вулицях на човнах та каное. У двох супермаркетах міста сильна злива спричинила протікання дахів на полиці з товарами, а пересувні ятки плавали на вулицях у сильних потоках води.

За інформацією Львівської ОДА, минулої доби на території області внаслідок сильних злив спостерігався підйом рівнів води на річках басейнів Сяну, Дністра, Західного Бугу – на окремих ділянках до 2,5 метрів. За даними обласного управління ДСНС, на Львівщині в ніч з 26 на 27 травня внаслідок шквалистих поривів вітру сталося знеструмлення 45 населених пунктів.

Про це повідомили інформаційній агенції УНІАН у прес-службі Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів