Жінку, яка справила фізіологічні потреби в ТЦК, не били, - Сухопутні війська

21:06 13 квітня 2024 р.

Фото до новини

За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомили Сухопутні війська ЗСУ, пише DailyLviv.com.

"До уваги громадськості та правоохоронних органів! Мережа ворожих телеграм-ресурсів розганяє повідомлення про нібито побиття військовослужбовцями ТЦК та СП представниці громадської організації "Доста Україна" на Хмельниччині. Відповідально заявляємо, що жодна з озвучених "потерпілою" на відео тез не відповідає дійсності, а щодо Збройних Сил триває чергова ворожа провокація!

Окрім цього, на території ТЦК та СП громадянка справила фізіологічні потреби прямо на очах у ветеранів російсько-української війни! За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження. Готуємо звернення до Служба безпеки України та вимагаємо розслідування поведінки громадян, які відверто працюють на догоду ворогу, кричуще знецінюють воїнів та роботу Збройних Сил! Також звертаємося до органів протидії дезінформації щодо більш активного інформування громадян про розгортання ворожих інформаційних вкидів".

Хмельницький обласний ТЦК і СП повідомив про цей інцидент так: "Звертаємось до всіх ЗМІ, коментаторів, експертів та блогерів. Повідомляємо наступне, що у місті Дунаївці Хмельницької області представники громадської організації "Доста Україна" здійснювали провокації в приміщенні ТЦК, одна із жінок вчинила ганебну хуліганську дію, та відмовлялась покинути приміщення, не реагувала на вимоги поліцейських.

На своїй сторінці ГО "Доста Україна" у Facebook цю подію висвітлено як побиття активістки військовослужбовцями ТЦК, що є не правдивою інформацією. У лікарні умовна "потерпіла" відмовилась від проходження медогляду та госпіталізації.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства. Зазначаємо, що у своїй роботі територіальні центри комплектування та соціальної підтримки керуються виключно чинним законодавством. В той же час, з боку військовослужбовців не було вчинено жодних протиправних дій щодо представників громадської організації. Дякуємо за розуміння!"

Представниці ГО навідалися до ТЦК, щоб дізнатися інформацію про місцевого хлопця, якого мобілізували у Дунаївцях, а він як син - єдиний доглядальник хворої лежачої матері. Під час візиту одна з жінок-активісток на очах у співробітників ТЦК "помітила" куток установи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів