Завтра Устилуг-Зосин тимчасово закриють

15:47 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: provolyn.com

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг-Зосин» з 11.00 до 15.00 12 листопада 2013 року у зв’язку з розбудовою пункту пропуску та перенесенням телекомунікаційних систем, планують призупинення оформлення на двох напрямках пасажиро-транспортного потоку, інформує польська сторона.

Про це "Щоденний Львів" повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

Прес-служба просить подорожуючих у цей час обирати для перетену державного кордону інші пункти пропуску.

Нагадаємо, що у Львівському прикордонному загоні відбулась робоча зустріч заступників прикордонних уповноважених по Львівській та Надбужанській ділянках з питання функціонування пункту пропуску у період проведення робіт з демонтажу інфраструктури пункту пропуску. 

Під час зустрічі польська сторона заявила, що в пункті пропуску з 7 листопада 2013 року до 30 січня 2014 року  буде проведено роботу з демонтажу накриття, смуг руху, а також приміщень, які розміщені в пункті пропуску. Оформлення транспортних засобів буде здійснюватись на трьох смугах руху новозбудованої в’їзної частини пункту пропуску. Заїзд та виїзд транспортних засобів в пункт пропуску відбуватиметься в реверсному порядку однією смугою.

За заявою заступника прикордонного уповноваженого Республіки Польща, це приведе до зменшення у два рази оформлення кількості транспортних засобів як на виїзд, так і на в’їзд.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів