Завтра у Львові частково розблокують військову частину

19:48 12 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: imageshack.com

Про це повідомив начальник групи зв`язків з громадськістю та ЗМІ Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України підполковник Вадим Голуб.

За його словами, після довгих переговорів із лідерами громадських організацій та депутатами керівництво Західного територіального командування внутрішніх військ домовилося про часткове розблокування Львівської військової частини. Відтак завтра, 13 лютого, на території полку на вулиці Стрийській, 146 у Львові о 9.45 відбудеться розвід на службу з охорони громадського порядку.

Військовослужбовці полку виїдуть на службу у шести районів міста Львова. Для забезпечення безпеки громадян, окрім звичайних патрулів, залучатимуться автомобільні та  зі службовими собаками.

Натомість прес-служба Львівського Євромайдану інформує в середу на своїй сторінці в мережі «Facebook»: «Командування військової частини на Стрийській домовилось із прогулянковою спільнотою про такий самий режим, як на Княгині Ольги: машини виїжджатимуть під суворим контролем самооборони».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів