Завтра під Львовом відкриють Скнилівський міст (оновлено)

17:42 6 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У вівторок, 7 липня, о 15:00 відкриють шляхопровід через залізничні колії (Скнилівський міст) на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід міста Львова 7+222 км у селі Холодновідка.

Про це повідомили сьогодні, 6 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де невдовзі уточнили:

«У вівторок, 7 липня, відкриють Скнилівський міст через залізничні колії на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова на ділянці 7+222 км у селі Холодновідка.  Підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області завершила роботи з відновлення конструкцій та облаштування гідроізоляції шляхопроводу та під’їзних шляхів до нього. Також встановлено бар’єрне та перильне огородження.

Рух через міст повністю заборонили з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово призупиняли через повну відсутність фінансування робіт минулого року.

Згідно з кошторисно-проектною документацією, вартість ремонтних робіт становить 14,5 мільйона гривень. Скнилівський міст побудували 1963 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів