Завтра громадський порядок у Львові забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців

17:42 4 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Заступник начальника обласного управління МВС закликає вболівальників виїжджати в суботу, 5 вересня, на стадіон «Арена Львів» завчасно.

Під час матчу відбіркового турніру Євро - 2016 між збірними командами України та Білорусії, що відбудеться на стадіоні «Арена Львів» 5 вересня, громадський порядок у Львові забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців. Оскільки переглянути матч на стадіоні планують близько тридцяти чотирьох тисяч уболівальників, у тому числі й іноземці, основні зусилля правоохоронців будуть направлені на охорону громадського порядку на площі перед стадіоном, на вокзалах та у центральній частині міста.

Заступник начальника Львівського обласного управління МВС, полковник міліції Сергій Маруняк, закликає: «Ми звертаємось до всіх вболівальників та футбольних фанатів з проханням поводитись цивілізовано та не порушувати громадський порядок, прислухатись до порад правоохоронців та стюардів. Також можливі деякі затримки у русі транспорту на вулицях, що ведуть до «Арени Львів», тому прохання до вболівальників виїжджати на стадіон завчасно. У випадку, якщо ви стали жертвою або очевидцем злочину, помітили небезпечний предмет чи володієте інформацією про загрозу життю чиздоровю громадян, звертайтесь до правоохоронців або на оперативну лінію 102».

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів