За кошти бюджету Львова придбано 138 зимових костюмів для правоохоронців у зоні АТО

10:00 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, триває реалізація «Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців міста Львова».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 листопада, «Щоденному Львову», що за кошти міського бюджету для патрульно-постової служби Львівського міського управління міліції закуплено 138 зимових костюмів для використання в зоні АТО. У повідомленні також зазначено::

«У Львові продовжує реалізовуватися «Комплексна програма підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців міста Львова», що затверджена ухвалою сесії № 3700 від 31.07.2014 р. На виконання цієї програми 25 листопада КП «Адміністративно технічне управління» спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту було передано патрульно-постовій службі Львівського міського управління міліції 138 зимових костюмів (утеплені куртки та штани), для забезпечення військовослужбовців у зоні проведення АТО.

Окрім того, для львівських військових підрозділів вже закуплено та передано товарів та матеріальних цінностей на загальну суму понад 2 900 тисяч грн, а це: батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», військова частині А 0284, 3-й батальйон територіальної допомоги (Львівський обласний військовий комісаріат), військова частина 4114, мобільний госпіталь (військово-медичний клінічний центр Західного регіону), патрульно-постова служба Львівського міського управління міліції, військова частина А0583 та військова частина 2144. Сам перелік та зразки товарів визначався та погоджувався спільно із представниками військових підрозділів.

Загалом серед основних товарів та матеріально-технічних цінностей, які вже передані львівським військовим, є: зимові костюми (куртки та штани), флісові светри, літні костюми, термобілизна, шкарпетки, дощовики, гумове взуття, зимові черевики, теплі рукавиці, захисні окуляри, мати туристичні, надувні матраци, намети, електрогенератори, дизельні опалювачі, електроінструменти, кутові шліфувальні машини, бензопили, мотокоси, шуруповерти, електрозварювальні апарати, ємності для води, прожектори, ліхтарі, вогнегасники, автомобільні холодильники, запасні частини для ремонту автомобілів, термоси, морозильні камери, радіостанції, gps-навігатори, а також мобільні захисні конструкції (габіони)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів