Виконком міськради вніс зміни до бюджету Львова

12:55 28 квітня 2017 р.

У п’ятницю, 28 квітня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР затвердили рішення про внесення змін до міського бюджету Львова на 2017 рік разом з озвученими під час виконкому додатковими зауваженнями.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, у Львівській міськраді, де також пояснили, що рішення єє виконкому передбачає внесення змін до доходів і видатків міського бюджету, зокрема у сфері підтримки учасників АТО та їх сімей, а затвердили його зі зауваженнями – департамент фінансової політики ЛМР запропонував підтримати клопотання департаменту гуманітарної політики ЛМР  щодо перерозподілу видатків, передбачених на програми управління  соціального захисту.

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук зазначив: «За рахунок зменшення видатків на програми розвитку Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій на суму 326,8 тисячі гривень пропонується збільшити видатки на Комплексну програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей. А саме на оплату послуг з проживання учасників АТО – 165,8 тисячі гривень та на виплату одноразової матеріальної допомоги до Дня батька та Дня матері батькам осіб, що загинули або померли внаслідок поранення – 161 тисяч гривень».

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів