Виконком Львівської міськради затвердив постійну мережу нічних автобусів

18:35 5 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир запевнив у п’ятницю: «Маршрути та інтервали руху залишаються незмінними».

«Сьогодні, 5 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив мережу міських нічних автобусних маршруті загального користування», – повідомили сьогодні, 5 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, наступний крок – проведення конкурсу на перевезення пасажирів на нічних міських автобусних маршрутах загального користування. Після цього нічні автобуси курсуватимуть на постійній основі.

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир зазначив: «До проведення конкурсу нічні маршрути працюватимуть на підставі наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури. Вже після проведення конкурсу з переможцем буде укладена угода на три або на п’ять років. Маршрути та інтервали руху залишається незмінними».

Виконком ЛМР прийняв рішення про запровадження тимчасової мережі нічних міських автобусних маршрутів з метою обстеження пасажиропотоку17 червня. Нічні автобуси розпочали курсувати у Львові з 1 липня минулого року. 

Детальніше про нічні маршрути та інтервали руху можна дізнатися, скориставшись цим посиланням: http://city-service.lviv.ua/transport/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів