Виконком Львівської міськради затвердив кошторис загальноміських заходів

22:24 20 січня 2017 р.

У п’ятницю, 20 січня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили рішення про затвердження календарного плану загальноміських централізованих заходів на 2017 рік та сум їх фінансування за рахунок коштів міського бюджету.

Виконувач обов’язків начальника управління культури Львівської міськради Михайло Мороз повідомив сьогодні, 20 січня: «З міського бюджету Львова на реалізацію загальноміських заходів передбачено п’ять мільйонів 700 тисяч гривень. Фактично, це є ті заходи, які охоплюють широкий спектр інших дійств. Зокрема – День міста, День Незалежності і відзначення ювілейних та пам’ятних дат,  заходи, які відбуваються в межах низки загальноміських програм. Велику частина цих подій організовують наші комунальні установи культури, а ще частину – громадські організації».

Чиновник також зазначив: «Станом на сьогодні, спільно з бюджетною та профільною депутатською комісією культури опрацювали ті заявки, які до нас надійшли від громадських організацій, від установ культури. Зробили розподіл по програмі».

«Наприклад, на конкурс соціально-культурних проектів затвердили 700 тисяч гривень, а на реалізацію заходів в рамках програми міста літератури – 900 тисяч гривень. Щодо останнього, то це будуть заходи, які організовують Форум видавців, Дитячий форум, Міжнародний літературний фестиваль, Місяць авторського читання і багато інших», – повідомив також Виконувач обов’язків начальника управління культури ЛМР. 

«Водночас йдеться про заходи, які відбуватимуться чи вже відбуваються із січня по березень. Це і «Велика коляда», і вчорашнє загальноміське освячення води, – додав Михайло Мороз. – Щодо решти пропозицій на період з квітня до грудня, ми з комісією продовжуємо опрацьовувати ці заявки, які надійшли. Їх ми затвердимо на початку березня».

Про це повідомили 20 січня в прес-службі Львівської міськради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів