В'їзд до пункту пропуску на Львівщині заблокований колючим дротом

13:45 8 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Прикордонники спростовують поширену у ЗМІ інформацію, що колючий дріт на КПП «Краковець» з'явився принагідно до приїзду Саакашвілі.

Про це повідомив кореспонденту агенції Укрінформ керівник прес-служби Західного регіонального управління ДПСУ Володимир Шеремет, який запевнив: «Огородження території при в'їзді на КПП «Краковець» пов'язане із командно-штабними навчаннями, які розгорнулись на всіх ділянках державного кордону України у відповідь на російсько-білоруські військові навчання».

За словами Шеремета, перед в’їздом на пункт пропуску кілька тижнів тому встановили командно-штабну машину зв’язку та іншу техніку. Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, в агенції Укрінформ, де також нагадали: «Колишній очільник Одеської області Міхеїл Саакашвілі, який раніше, за указом Президента України, втратив українське громадянство, заявив, що має намір повернутися до України в неділю, 10 вересня, через контрольний пункт «Краковець» на кордоні з Польщею. В цей день на згаданий КПП мають прибути народні депутати від «Сампомочі» та інших політсил, які стежитимуть за дотриманням законності при перетині Саакашвілі польсько-українського кордону. Розбити перед в'їздом на КПП свій табір має намір «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів