Волонтери ГІ «Львівський лицар» доставили прикордонникам обладнання, а школярам – шоумена

12:10 18 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомили в суботу в прес-службі ДПСУ, «відомий український шоумен і телеведучий Олександр Педан разом з представниками волонтерської організації «Львівський лицар» завершили поїздку, під час якої відвідали чимало прикордонних підрозділів».

На сайті Державної прикордонної служби України зокрема повідомили сьогодні, 18 квітня:

«Відомий український шоумен та телеведучий Олександр Педан разом з представниками волонтерської організації (громадської ініціативи. – «ЩЛ») «Львівський лицар» завершили поїздку, під час якої відвідали чимало прикордонних підрозділів, що несуть службу у зоні АТО. Прямуючи на південь вздовж лінії розмежування, гості доставляли українським воїнам на передову технічне обладнання, а творча команда своїми виступами піднімала бойовий дух прикордонників.

Свій патріот-тур волонтери закінчили у Маріуполі. Після спілкування та фотосесії з прикордонниками Олександр Педан з командою відвідали давніх друзів прикордонників Маріуполя – школу №32, де також зібралися учні ще трьох інших шкіл міста.

«Слава Україні!», «Героям Слава!», – вигукували школярі під час зустрічі з прикордонниками та волонтерами. Це найкраща відповідь тим, хто ще сумнівається в тому, що Маріуполь – місто українське».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів