Військовим прокурором Львівського гарнізону призначено полковника юстиції Михайла Верцімагу

16:56 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, керівництву силових структур, військових частин, установ і організацій Львівського гарнізону представили нового прокурора.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 27 квітня, «Щоденному Львову»:

«Новопризначеним військовим прокурором Львівського гарнізону став полковник юстиції Михайло Верцімага. Керівництву силових структур, військових частин,  установ і організацій Львівського гарнізону нового прокурора представив заступник військового прокурора Західного регіону – начальник слідчого управління Євген Білоусов.

Євген Білоусов підкреслив, що сьогодні керівництво держави визначає жорсткі вимоги до керівників правоохоронних органів узагалі і військових прокуратур зокрема, особливо – щодо посилення боротьби з корупцією та злочинністю. Значна увага приділяється виконанню законів щодо воєнної сфери, адже тривають бойові дії у зоні проведення АТО, продовжуються мобілізаційні заходи.

Також він зазначив, що Львівський гарнізон – один із найбільших у Західному регіоні, а військова прокуратура гарнізону – базова. Тому призначення такого досвідченого і високопрофесійного прокурора, яким є Михайло Орестович Верцімага, ставить за мету досягнути нового рівня виконання законів. Полковник юстиції Михайло Верцімага запевнив, що військова прокуратура Львівського гарнізону вживатиме весь комплекс необхідних заходів щодо забезпечення верховенства права та рівності всіх військовослужбовців перед Законом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів