Військові з Канади й США навчалися біля Львова рятувати масові жертви

20:32 22 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukrainian.voanews.com

Медики Спільної міжнародної навчальної медичної групи відпрацьовували свої навички під час навчання з порятунку у випадку настання подій, які призвели до масових жертв («MASCAL»).

Про це, як повідомив сьогодні, 22 січня, «Голос Америки», розповіли в репортажі американського військового видання «Army.mil» з навчального центру на Яворівщини поблизу Львова. Навчання, які відбулися 12 січня, були організовані медичним відділом навчальної групи.

Штаб-сержант медичного підрозділу Денніс Сінсбау розповів: «Ми проводимо навчання MASCAL, щоб перевірити наші спроможності у випадку надзвичайного запиту на медичні ресурси. Ми також використовуємо ці навчання, щоб перевірити реакцію солдатів, які не є медиками в випадку надзвичайних ситуацій. У рамках цього навчання ми симулювали аварію автомобіля. Ми посадили солдатів до двох вантажівок і вони симулювали інцидент з перекиданням, який би закінчився численними пораненнями. Для реалістичності, кожен, хто грав роль, отримав картку з описом його уявного поранення, повідомляє видання. Канадські збройні сили очолюють тут медичний підрозділ, а ми є гостями. Українці допомагають в лікуванні, транспортуванні та надають лінгвістичну підтримку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів