Відсьогодні до 12 травня міліціонери на Львівській залізниці нестимуть службу в посиленому режимі

17:45 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба УМВС України на Львівській залізниці

У прес-службі управління МВС на Львівській залізниці повідомили також у четвер: «До додаткових заходів безпеки на вокзалах залучені військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники відомчої воєнізованої охорони та члени громадських формувань».

Міліцію на Львівській залізниці переведено на посилений режим роботи. До додаткових заходів безпеки на вокзалах залучені військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники відомчої воєнізованої охорони та члени громадських формувань.

Усі екстрені служби підприємств транспорту  приведені в стан підвищеної готовності. Заходи проводяться з метою недопущення вчинення терористичних актів, виявлення підозрілих і безгосподарських предметів, а також для попередження конфліктних ситуацій. На постійному контролі пересування залізничним транспортом організованих груп громадян.

Напередодні травневих свят посилені патрулі міліції на всіх об'єктах Львівської залізниці. З 30 квітня до 12 травня правоохоронці нестимуть службу в посиленому режимі.

Основні сили міліції мають намір зосередити в місцях великого скупчення людей. Начальник управління МВС України на Львівській залізниці Володимир Дитюк зазначив також

«Окрім міліціонерів, в охороні громадського порядку в свята будуть задіяні військовослужбовці Національної гвардії, працівники ВОХОР Львівської залізниці та члени громадських формувань. Щодобово до забезпечення охорони громадського порядку під травневих свят на об’єктах транспортної інфраструктури, в тому числі мостах та базах палива залучено 135 нарядів чисельністю понад 400 чоловік. Керівний склад міліції чергуватиме цілодобово, посилено роботу слідчо-оперативних груп».

Про це повідомили сьогодні, 30 квітня, в прес-службі управління МВС України на Львівській залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів