Від отриманих у ДТП травм помер герой-гвардієць Ігор Дідич зі Львівщини

15:35 18 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У прес-службі НГУ повідомили в неділю: «Від травм, отриманих в аварії під Артемівськом в Донецькій області, помер у шпиталі стрілець-гранатометник батальйону імені генерала Кульчицького Ігор Дідич».

У прес-службі Національної гвардії України інформують сьогодні, 18 січня, в повідомиленні «Від отриманих в страшній ДТП травм помер герой-гвардієць»:

«Ще один воїн-захистник вже ніколи не повернеться додому і більше не обійме свою родину… Від травм, отриманих в аварії під Артемівськом в Донецькій області, помер у шпиталі стрілець-гранатометник батальйону імені генерала Кульчицького Ігор Дідич.

Для Ігоря, резервіста взводу аеророзвідки, це була не перша ротація в район АТО на схід країни. На жаль, 5 січня по дорозі до місця дислокації сталася страшна аварія з бійцями Нацгвардії.

Тоді на місці загинули 12 солдатів, Дідича зі страшними травмами доставили до лікарні у Харків. Медики до останнього боролися за його життя, та 17 січня о дев’ятій ранку він помер.

У солдата вдома в Трускавці (Львівська обл.) залишилася дружина і двоє доньок. Нагадаємо, що влітку саме гвардієць Дідич став справжнім героєм для свого міста. Боєць тільки-но повернувся додому на відпочинок, як довелося знову боротися зі злочинцями. 

Тоді він спіймав двох крадіїв, які витягли у жінки з кишені гаманця. Він кинувся наздогін за злочинцями і після недовгої сутички скрутив зловмисників та передав їх міліції.

Кілька днів тому Ігор встиг передати своїм побратимам відеовітання, у якому просить друзів по зброї триматися: «Ми переможемо. У нас немає іншого виходу. Все, бувайте хлопці».

Про це повідомляється в неділю на сайті прес-служби Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів