В Україні після загибелі дитини в колекторі Львова виявили відсутність 2,8 тисячі люків

15:30 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: poltava.pl.ua

А також – понад 1,3 тисячі решіток.

Про це повідомляє сьогодні, 11 листопада, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС. За його інформацією, Державтоінспекція перевірила нарешті стан люків та решіток на дорогах України

Приводом для призначення позачергової перевірки стала трагічна ситуація, коли у Львові в незакритий люком колодязь провалилася ізагинула дворічна дитина. Відтак правоохронці разом із представниками органів місцевої влади оглянули понад триста тисяч оглядових тадощоприймальних колодязів.

Особливу увагу інспектори звернули на стан утримання люків оглядовихколодязів і решіток дощоприймачів, які розміщені на проїзній частині доріг, а також на площах, майданах, тротуарах та пішохідних доріжках. А загалом за час інспектування вуличної мережі правоохоронці обстежили понад чверть мільйона оглядових і майже 72 тисячі дощоприймальних колодязів.

За результатами оглядів інспектори встановили, що на момент проведення перевірки на проїзній частині вулиць і доріг, тротуарах і пішохідних доріжках були відсутні майже 2,8 тисяч люків та понад 1,3 тисячі решіток. А стан майже шести тисяч люків та понад 2,8 тисяч решіток не відповідав вимогам і стандартам,необхідним для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Окрім того, у дворах та на прибудинковій території члени комісій виявили відсутність понад 2,7 тисяч люків та майже 400 решіток дощоприймачів. А стан майже 4,5 тисяч люків та 599 решіток не відповідав нормативним вимогам.

Як повідомляв «ЩЛ», дворічні Кравченки загинули цього року в Дніпродзержинську й Львові за однакових обставин, а смерть хлопчика, який впав у люк каналізації, приголомшила увесь Львів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів