У львівському дитячому садку №14 знайшли гранату (відео, оновлено)

22:44 17 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: meta.ua

Малюків негайно ж евакуювали.

Сьогодні, 17 серпня, о 9:34 на лінію 102 зателефонував працівник одного з дитячих закладів у Шевченківському районі Львова, котрий повідомив, що на території дитячої установи виявлено предмет, схожий на гранату. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники інших служб. За попередньою інформацією, виявлений предмет схожий на гранату часів Другої світової війни. Про це повідомили сьогодні, 17 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Натомість у прес-службі міської ради розповіли в понеділок «Щоденному Львову»: «За інформацією управління освіти ЛМР, сьогодні о 9.35 під час проведення ремонтних робіт на території дошкільного навчального закладу №14 на вулиці Новознесенській було виявлено предмет, схожий на ручну гранату. Усі, хто знаходилися у садку, були евакуйовані, на місці працюють спеціалісти МНС».

Своєю чергою, на «Телеканалі новин «24» повідомили сьогодні, 17 серпня: «У Львові натрапили в одному з дитсадків на вибухівку. Небезпечну знахідку знайшли майстри. О 9:00 вони піднялися на другий поверх приміщення, там вони ремонтують дах. Біля стічної труби під кроквами виявили невідомий предмет, який занесли до кабінету завідувачки. Вона в ньому розпізнала вибухівку. На цей момент у садочку перебувало 50 дітей та вихователі. Їх евакуювали. Як туди потрапила граната – наразі невідомо. Очевидці кажуть, що граната є часів Другої світової війни».

Про це розповіли в понеділок на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів