Унаслідок ДТП загинув п'ятирічний львів’янин (оновлено)

09:00 1 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com

Діти 2008 та та 2015 років народжень госпіталізовані.

«У Львові під час ДТП одна дитина загинула, двох дітей травмовано. Працівники поліції встановлюють усі обставини автопригоди внаслідок якої постраждали діти», – повідомили сьогодні, 1 червня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліці, де також розповіли подробиці:

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 травня о 15.00 на вулиціЛипинського у Львові. Внаслідок зіткнення автомобіля «ВАЗ-2109», під керуванням 32-річного львів’янина, з автомобілем «Ніссан Прімастар», за кермом якого перебував 37-річний житель Львова, п’ятирічний син водія автомобіля «ВАЗ-2109», який перебував в салоні в якості пасажира, від отриманих травм помер в лікарні під час надання медичної допомоги.

Двох дітей віком 1 і 7 років (брат і сестра), які перебували в салоні автомобіля «Ніссан Прімастар», з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до Львівської міської дитячої клінічної лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого). Правоохоронці розслідують усі обставини ДТП».

«31 травня о 15:00 на вулиці Липинського у Львові сталося зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ-2109» під керуванням водія 1984 року народження, жителя  Львова, та автомобіля «Ніссан Прімастар», під керуванням водія 1979 року народження, жителя Львова», – повідомили сьогодні, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Унаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ-2109» 2010 року народження, житель Львова, від отриманих травм помер в лікарні, а два пасажири автомобіля «Ніссан Прімастар» – 2008 року народження, жителька Львова, та 2015 року народження, житель Львова з травмами різного ступеня важкості біли госпіталізовані до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Стан потерпілих на шосту годину 1 червня був середньої важкості».

Про це повідомили сьогодні, 1 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів