«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на новорічний період

14:55 13 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: luganews.com

А також заперечує поширену низкою ЗМІ інформацію про подорожчання квитків у 2,5 рази.

Як  повідомляє сьогодні, 13 листопада, «РБК-Україна», «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на новорічні свята. Так, на останню передноворічну п'ятницю – 27 грудня – пасажирам запропоновано понад 32 тисячі місць з усіх регіонів до курортних центрів України. 

Окрім цілорічних поїздів, які курсуватимуть у передноворічні дні, «Укрзалізниця» розглядає можливість призначення більш 20 додаткових потягів на найбільш популярні напрямки. У разі виникнення дефіциту місць будуть призначені додаткові потяги і рейси на маршрутах Київ – Ужгород, Київ – Івано-Франківськ, Одеса – Ужгород, Харків – Ужгород, Сімферополь – Київ, Сімферополь – Івано-Франківськ, Дніпропетровськ – Київ..

До місць відпочинку на Західній Україні на 27 грудня «Укрзалізниця» запропонувала пасажирам більше 13 тисяч місць. Із них на даний момент залишилося у продажу близько 8,5 тис.

«Укрзалізниця» запевняє: «Сьогодні можна купити плацкартні, купейні місця і місця класу «люкс» на поїзди №91 Київ – Львів, №143 Київ – Івано-Франківськ, №81 Київ – Ужгород, №49 Київ – Трускавець. Також є вільні місця 1-го і 2-го класу у швидкісному поїзді №169 Київ – Львів».

Продаж проїзних документів за 45 діб до відправлення поїзда починається з 8 ранку. Причому як в залізничних касах, так і в Інтернеті.

Водночас «Укрзалізниця» спростувала поширену низкою ЗМІ інформацію про подорожчання квитків у 2,5 рази до Нового року й запевняє, що в дні передноворічних свят буде діяти календарний коефіцієнт 1,1: «25-30 грудня вартість проїзду збільшиться на 15-40 грн. порівняно з попереднім календарним періодом».

А вже 31 грудня вступить у дію інший коефіцієнт – 0,7. Таким чином, буде значно зменшена вартість проїзду.

«Купивши квитки на денний поїзд, який відправляється в рейс 31 грудня, пасажир зможе заощадити від 40 до 60 грн. і при цьому встигнути до місця призначення до настання Нового року», – обіцяє «Укрзалізниця».

Як повідомляв «Щоденний Львів», «Укрзалізниця» уточнила ціну на проїзд із 1 жовтня та збільшила кількість місць для пасажирів у напрямку Західної України, а електронний квиток буде до кінця року у всіх поїздах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів