У зону бойових дій на Донбасі вирушили ще 15 добровольців із Львівщини

14:10 11 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління ДАІ, боронити цілісність країни зголосилися працівники ДАІ зі Львова та районів області.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в суботу, що сьогодні, 11 жовтня, на Схід держави вирушили ще п’ятнадцятеро добровольців з Державтоінспекції Львівщини. В повідомленні також конкретизують:

«Правоохоронці місяць нестимуть службу у зоні проведення антитерористичної операції. Боронити цілісність країни зголосилися працівники ДАІ зі Львова та районів області. 

Серед добровольців – і керівники підрозділів, й інспектори дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції. Утім, об’єднує їх одне, – патріотизм та бажання відстояти єдність держави.

Проводжати хлопців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Перед виїздом із правоохоронцями спілкувалися перший заступник начальника Головного управління міліції Львівщини Сергій Вучкан та керівник Державтоінспекції області Олександр Хутняк.

Вони побажали хлопцям мужності, витримки та гідно виконати свої обов’язки із захисту держави, а, найголовніше, – берегти один одного й повернутися додому у такому ж складі. До працівників ДАІ також звернувся батько одного з добровольців, Володимир Калагурський.

Помітно хвилюючись, він побажав правоохоронцям Божої ласки і щоби Ангел-хоронитель оберігав їх щомиті. «Повертайтеся усі живі та здорові!», – наказав він хлопцям».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів