У прикордонних пунктах пропуску на Львівщині торгують місцями в чергах автівок

11:15 18 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Прикордонники закликають повідомляти про порушення потрібно повідомляти на їх гарячу лінію.

На восьми пунктах українсько-польського кордону – великі черги. На кожному стоять по 300 машин. Аби перетнути кордон, чекають 12-15 годин. Найгірша ситуація на пунктах «Рава-Руська-Хребенне» та «Шегині-Медика».

Львів'янин Валерій Мусійчук два дні поспіль з кордону у Шегинях повертався додому. Дізнався, що перед пунктом пропуску можна купити чергу. Валерій розповів: «Виявляється, у черзі стоять місцеві, які й не планували їхати закордон. Перед пунктом пропонують місце продати. Хто просить 1000 гривень, хто 1500. Я готовий заплатити, бо в мене зривається міжнародне відрядження. Можу втратити роботу».

У відділі прикордонного контролю наголошують: про такі порушення потрібно повідомляти на гарячу лінію Держприкордонслужби. Телефони є на інформаційних табло в усіх пунктах пропуску.

«Треба дзвонити на 102 і повідомляти про таких бізнесменів, – стверджує інспектор дорожнього руху Андрій Фірко. – Бо ж ми такого поки не помітили», 

Черги на українсько-польському кордоні почали зростати з 13 червня. Найбільше машин простоюють на пункті пропуску «Рава-Руська-Хребенне».

Про це повідомили в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів