У проекті бюджету Львова передбачили на ремонт житлових будинків майже 35 мільйонів гривень

17:00 5 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Понад чотири мільйони гривень запропоновано спрямувати для забезпечення житлом дітей-сиріт, а також дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Виконавчий комітет погодив бюджет розвитку міста на 2016 рік. Відповідно до нього, близько 675 мільйонів гривень отримає департамент житлового господарства, з яких майже 35 мільйонів передбачено виділити на капремонт і реставрацію житлового фонду, та 11,5 мільйона гривень – на будівництво і придбання житла для окремих категорій населення», – повідомили сьогодні, 5 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Так, пропоновані роботи охоплюватимуть, зокрема, капремонт насосних станцій, вартістю близько 5,5 мільйона гривень, аварійних будинків, що загрожують обвалом, та тих, які потребують невідкладного ремонту, загальною вартістю понад 10 мільйонів гривень, а також гуртожитків, які передаються у власність територіальної громади Львова (співфінансування проекту, спільно з держбюджетом), будинків ОСББ, протипожежних систем автоматики і димовидалення, розділення загальнобудинкового обліку електроенергії житлового фонду та реконструкцію будинку на площі Соборній, 17.

Окрім цього, понад чотири мільйони гривень пропонують спрямувати для забезпечення житлом дітей-сиріт, а також дітей, позбавлених батьківського піклування. 4,5 мільйона гривень мають намір скерувати на забезпечення житлом багатодітних сімей, що виховують п’ятьох та більше неповнолітніх дітей, ще три мільйонів гривень – на вирішення соціально-побутових проблем мешканців сіл Малехів та Великі Грибовичі. 

Понад два мільйонів гривень пропонують витратити на реставрацію житлового фонду. Також рішенням виконкому передбачено збільшення на 24 мільйонів гривень статутного капіталу комунальних підприємств «Рембуд» (20 мільйонів гривень), РАП (1,5 мільйона гривень) та «ЛЕВ» (2,5 мільйона гривень)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів