У Львові звільнили дев’ятиповерхівку від рою бджіл (оновлено)

14:42 27 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Пасічникам надали автодрабину рятувальники.

26 липня служба порятунку допомогла львів'янам, які живуть на вулиці Сихівській, 8 прибрати рій бджіл із їхнього будинку. Місцеві мешканці скаржилися на бджіл, які залітають у відкриті вікна та балкони. Комахи облюбували собі місце на висоті шостого поверху на стіні між утеплювачем та цеглою дев'ятиповерхового будинку. Мешканці звернулися в районну адміністрацію та до рятувальників за допомогою.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС України розповіли:

«Наші рятувальники із фахівцем із обласної спілки пасічників виїхали на місце. Рятувальника вдягнули в спеціальний захисний костюм із сіткою від бджіл. Він за допомогою автодрабини піднявся та зібрав рій бджіл та вулик. Пасічник знизу забрав комах».

Бджіл та вулик забрали пасічники із обласної спілки бджолярів. Про це повідомили сьогодні, 27 липня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua». Раніше в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де опублікували фото з місця події, розповіли: «26 липня о 17:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що було здійснено виїзд для надання допомоги населенню по зніманню роя бджіл на рівні шостого поверху зі стіни дев’ятиповерхового житлового будинку №8 на вулиці Сихівській у Львові. Пожежно-рятувальним відділенням було надано автодрабину для представників Львівської спілки пасічників для зняття рою бджіл».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів