У Львові вантажівка зрушила з колії трамвай (відео)

12:37 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Сьогодні о 08:20 на перехресті вулиць Замарстинівської й Липинського вантажний автомобіль «МАН» в’їхав у трамвай, який курсував за маршрутом №6.

«Унаслідок наїзду вантажівки трамвай зійшов з рейок. Зазнали травм водій та пасажир трамвая, зараз вони у лікарні. Також пошкоджено і електричний транспорт», – повідомив сьогодні, 24 червня, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів.

За його словами, знеструмлено контактну мережа, відтак, рух трамваїв тут зупинено. Володимир Ковалів додав: «Зараз будемо ставити трамвай на колію та забирати в депо».

Його повідомлення передали сьогодні, 24 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. 

«На перехресті вулиць Липинського й Замарстинівської – ДТП. Трамвай і вантажівка. Трамвай злетів з колії», – стисло повідомили сьогодні, 24 червня, на сторінці громадського формування «Варта1» в інтернет-мережі «ВКонтакте». Натомість в агенції Укрінформ розповіли в середу:

«У Львові фура врізалася в трамвай. Постраждали водій і пасажир. Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у міському управлінні ДАІ.

«24 червня о 8.20 на перехресті вулиць Замарстинівської і Липинського у Львові сталася дорожньо-транспортна подія: вантажівка «МАН» врізалася у трамвай, який курсував за маршрутом №6», – зазначила речник міського управління ДАІ Людмила Ліб.

За її словами, внаслідок зіткнення трамвай зійшов із рейок. За попередньою інформацією, у ДТП постраждали водій трамвая (травма хребта) та пасажир (забій голови)».

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, на сайті Укрінформу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів