У Львові завершився опалювальний сезон

09:15 5 квітня 2024 р.

Фото до новини

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від сьогодні, 5 квітня, у Львові офіційно завершують опалювальний сезон.

Натомість заклади бюджетних установ – школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«З 28 березня у Львові подачу тепло до будинків було призупинено, і, якби було похолодання, то подачу тепла ми б відновили. А вже від сьогодні офіційно опалювальний сезон завершуємо, адже за прогнозами синоптиків вже буде стабільно тепла погода, яка відповідає тим нормативам, які необхідні для завершення подачі опалення.

Читайте також: Цьогоріч Україна вперше пройде опалювальний сезон на власному газі

Проте бюджетні установи - школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Так, станом на зараз 30 бюджетних установ, серед яких найбільше медичних закладів, отримують тепло», - повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, опалювальний сезон 2023-2024 року у Львові розпочався 16 жовтня 2023 р. Через потепління 20 жовтня його призупинили і відновили подачу опалення вже 6 листопада. 28 березня 2024 р опалювальний сезон знову призупинили через потепління. 

Завершення опалювального сезону відбувається, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура є понад 8 градусів тепла.

 Загалом, за час опалювального сезону, не виникало аварійних ситуацій, опалення до будинків мешканців подавалося стабільно. З огляду на воєнний стан, Львівтеплоенерго забезпечило більшість своїх об'єктів резервними джерелами електроенергії.

Нагадаємо, на Львівщині планують нарощувати видобуток природного газу з вугільних пластів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів