У Львові загинув унаслідок пожежі чоловік

09:00 13 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У четвер, 13 червня, о 01:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на першому поверсі чотирьохповерхової безгосподарської будівлі на вулиці Зеленій.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «До місця виклику негайно виїхали рятувальники 29-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будівлі вибивався густий чорний дим».

«Через сильне задимленнявогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. В одному з приміщень на дивані рятувальники виявили тіло чоловічої статі вже без ознак життя. Особа загиблого наразі з’ясовується. О 01:53 пожежу локалізували, та о 02:01 повністю ліквідували», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Унаслідок пожежі вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та стелю До ліквідації пожежі залучили 13 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів