У Львові загинув унаслідок ДТП парох храму Успіння Пресвятої Богородиці Мирослав Солтис

09:48 3 квітня 2014 р.

На цій світлині отець Мирослав Солтис із дружиною Богданою впорядковують у 2008 році клумбу біля пам’ятника абортованим дітям на вулиці Стрийській у Львові

На цій світлині отець Мирослав Солтис із дружиною Богданою впорядковують у 2008 році клумбу біля пам’ятника абортованим дітям на вулиці Стрийській у Львові
Фото: Олександра Чорна/gazeta.ua

Водій, котрий скоїв на нього наїзд, за інформацією департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації, розшукується.

Прес-служба міської ради повідомляє, що вчора, 2 квітня, трагічно загинув на 69-му році життя отець Мирослав Солтис. Священик, переходячи через дорогу поблизу храму Успіння Пресвятої Богородиці, де був парохом, внаслідок наїзду автомобіля зазнав травм, несумісних з життям. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу:

«Зі скорботою висловлюю співчуття рідним, близьким та громаді парафії Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви у зв’язку із трагічною загибеллю отця Мирослава Солтиса. В цю важку хвилину щиро співчуваю і глибоко сумую разом із Вами. 

Усі знали і поважали отця Мирослава, як високоморальну і духовну людину, яка дуже любила свою сім’ю, вірила в Україну й віддано служила людям. Співчуваю Вам та бажаю мужності й витримки у скорботний час випробувань. Знаю, що світла пам’ять про отця Мирослава назавжди залишиться у наших серцях».

Натомість департамент із питань цивільного захисту облдержадміністрації, повідомляє в четвер, що 2 квітня о 5.30 в районі перехрестя вулиць Стрийської й Максимовича у Львові водій невідомого автомобіля, який наразі розшукуються, скоїв наїзд на пароха храму Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ Мирослав Солтис, який від отриманих травм помер на місці події. Причини поУ Львові внаслідок ДТП загинув священик Мирослав Солтисдії – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів