У Львові загинули внаслідок ДТП водій і пасажир «BMW» (відео, оновлено)

22:00 4 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com

На Хуторівці злетіла з дороги й врізалася в бордюр автівка.

У спальному районі Львова, на дорозі зі щільним автомобільним рухом, сталася аварія, Водій БМВ, в'їжджаючи в затяжний поворот, обганяв маршрутку і не впорався з кермуванням.

Свідок події Віталій Терещенко розповів: «Його кинуло на узбіччя і він – об бордюр – і вже п'ять чи шість кульбітів зробив, люди буквально на ходу вилітали».

Автопригода трапилася неподалік заправки та мийки. Свідки кажуть, що просто дивом не постраждали інші люди, адже машина кілька разів перевернулась у повітрі і впала в кущах, за кілька метрів від дороги.

«Жінка втікала, вона переходила отут дорогу, два метри від них – вона втікала», – розповів очевидець.

Про це повідомили сьогодні, 4 травня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Натомість у Львівській обласній державній адміністрації розповіли в четвер:

«3 травня о 18:46 на вулиці Хуторівка, 4 у Сихівському районі Львова водій автомобіля «BMW-5», львів’янин 1983 року народження, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП водій автомашини й пасажир 1988 року народження, також львів’янин, загинули на місті пригоди.

Троє пасажирів – львів’янини 1980-го й 1986-го років народження та жителька Пустомитів 1995 року народження – у важкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення 8-ї міської клінічної лікарні. Станом на шосту годину 4 травня стан двох постраждалих був важким, а одного – вкрай важким».

Про це повідомили сьогодні, 4 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Патрульної поліції Львова повідомили у вівторок, що 3 травня на вулиці Хуторівка, 4 у Львові злетів з дороги на великій швидкості, врізався в бордюр і декілька разів перевернувся автомобіль «BMW», внаслідок чого загинули на місці ДТП його водій та пасажир.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів