У Львові загорілися два трамваї (відео, оновлено)

10:54 23 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Громадські активісти повідомили у вівторок увечері про інциденти на вулицях Княгині Ольги й Личаківській.

«22 грудня о 19:00 іскрив і горів трамвай на кінцевій зупинці на вулиці Княгині Ольги», – повідомив у вівторок на сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували відео й фото з місця події.

«На вулиці Личаківській горить трамвай. Рух перекрито. Обїзд вулицею Пекарською», – додали у вівторок на сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували відео й фото з місця події.

«22 грудня о 21:05 на вулиці Личаківській, 49 у Львові виникла пожежа в першому вагоні трамвая маршруту №2. Внаслідок події постраждалих немає. Пожежу ліквідовано силами двох пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області о 21:23. Тимчасово, на цій ділянці, було припинено рух трамваїв маршрутів №2, №7 та №10. О 21:57 рух міського електротранспорту відновлено   в повному обсязі», – повідомили сьогодні, 23 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації

Натомість у прес-службі (відділі комунікації) Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 23 грудня: «22 грудня о 21:05 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу в трамваї на вулиці Личаківській, 49 у Львові. Негайно до місця виклику прибув черговий караул 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Львова, який  о 21:12 локалізував та о 21:23 повністю ліквідував загоряння.  Внаслідок пожежі вогнем знищено кабіну водія та салон трамвая на площі 10 квадратних метрів, пошкоджено салон трамвая на площі 20 квадратних метрів. Рятувальникам вдалось врятувати трамвай від повного знищення. Причина займання встановлюється».

Натомість тележурналісти розповіли в середу:

«У Львові на ходу зайнявся трамвай. Спочатку щось замкнуло у кабіні водія, після цього полум'я перекинулося на салон.

Керманич трамваю вчасно відреагував: оперативно висадив пасажирів, а потім і сам подався навтьоки. На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Пасажирський транспорт у Львові горить не вперше. Влітку на ходу зайнявся тройлейбус. Тоді теж із салону усім вдалося вибратися, а палаючий тролейбус поїхав далі та врізався у житловий будинок».

Про це повідомили сьогодні, 23 грудня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів