У Львові вже подають тепло до чотирьох закладів

15:16 25 вересня 2013 р.

Фото до новини

Бо ті подали відповідні письмові звернення.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури міської ради, «Львівтеплоенерго» вже подає опалення до чотирьох закладів – Обласної клінічної лікарні на вулиці Чернігівській, 7, оранжерейно-тепличного комплексу Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Черемшини, 44, Державного комунального будинку дитини №1 на вулиці Комаринця, 2а, й санаторної школи-інтернату №1 на вулиці Остроградських, 1.

Прес-служба Львівської міської ради повідомляє також, що опалення до цих закладів подається відповідно до їх письмових звернень. А в диспетчерській службі «Львівтеплоенерго» запевнили: «Ми готов подавати тепло до закладів освіти та медичних установ, якщо будуть відповідні звернення».

Натомість не подає на сьогодні «Львівтеплоенерго» гарячу воду до 88-ми будинків. До 26-ти з них – через борги, а до 62-х – через ремонтні роботи.

Нагадаємо, що 23 вересня директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж інформував: «На сьогодні до 70% шкіл, лікарень та садків Львова можна подавати тепло».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів