У Львові випав зі шостого поверху будівельник

10:10 13 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: home-poster.net

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, обставини події з’ясовуються – проводиться дослідча перевірка.

У прес-службі міської ради повідомили у понеділок «Щоденному Львову», що в Сихівському районі нашого міста випав зі шостого поверху й загинув будівельник. У повідомленні також конкретизують:

«У п’ятницю, 10 жовтня, о 14.41 год. на тел. 103 надійшла інформація про те, що за адресою вул. Скрипника, 1, на будівництві дев’ятиповерхового житлового будинку випав робітник із шостого поверху. На місці події бригада швидкої медичної допомоги дала заключення, що смерть наступила до її приїзду.

Робітник отримав травми, несумісні з життям. Обставини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Своєю чергою, у департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомили в понеділок: «12 жовтня близько 06.00 у м. Бориславі на вул. 600 річчя Борислава, 14 ( гуртожиток Бориславського медичного коледжу ) впав з балкону запасного евакуаційного виходу 9 поверху та загинув на місці пригоди Андрій М., 1996 року народження, який мешкав у м. Бориславі ( студентом коледжу не був). Тіло загиблого доставлено до моргу Бориславської центральної міської лікарні. Обставини події – з’ясовуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів