У Львові випав з п’ятого поверху житель Лубен (оновлено)

15:28 19 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

Сьогодні, 19 червня, о 10:37 на телефон 103 надійшло повідомлення про те, що з п’ятого поверху будинку на вулиці Пулюя у Львові випав чоловік 1992 року народження.

Відомо, що постраждалий – житель міста Лубни Полтавської області. Потерпілого у критично важкому стані з діагнозом політравма бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала в комунальну 8-му міську клінічну лікарню.  За даним фактом проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли в п’ятницю:

«Сьогодні, 19 червня, близько одинадцятої години дня на лінію 102 надійшло повідомлення від лікарів травмпункту, що до них у критично-важкому стані доставлено чоловіка, котрий випав з п’ятого поверху новобудови. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілим виявився 23-річний мешканець Полтавської області.

Як з’ясували правоохоронці, за попередніми даними, чоловік проводив ремонтно-монтажні роботи на багатоповерхівці, не втримався та впав. За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події».

Як інформував «ЩЛ», 16 червня у Львові випав із восьмого поверху нетверезий чоловік, який вижив, у нього – «лише» відкрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів