У Львові вибухотехніки перевіряли вміст жіночої сумки, яка була без догляду впродовж двох годин

15:18 26 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: infozakon.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у 2-ій міській поліклініці вибухового пристрою не виявлено.

У прес-службі міськради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що сьогодні, 26 січня, о 12.12 у фойє Комунальної 2-ої міської поліклініки на вулиці Симоненка, 4 виявлено підозрілу жіночу сумку, яка була без догляду впродовж двох годин. На місці події працювала оперативна група у складі 10 осіб та трьох одиниць техніки сил ЦЗ м. Львова.

З поліклініки було тимчасово виведено в безпечне місце 450 людей. Спеціалісти вибухово-технічного відділу НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області провели обстеження вмісту сумки на наявність вибухового пристрою. О 12.46 роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявили.

У прес-службі міськради також нагадали, що в суботу, 24 січня, о 18:15 поблизу житлового будинку на вулиці Драгана в Сихівському районі випадковий перехожий виявив підозрілу сумку. На місці події працювала оперативна група сил ЦЗ м. Львова. Спеціалісти вибухово-технічного відділу НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області провели обстеження вмісту сумки на наявність вибухового пристрою. О 19.58 год. роботи були завершені. Вибухового пристрою  не виявили».

Як інформував «ЩЛ», правоохоронці Львівщини закликали бути пильними та повідомляти про можливі провокації, а 24 січня 10 вибухотехніків обстежували вміст підозрілої сумки, яку помітив перехожий виявлено поблизу житлового будинку на вулиці Драгана у Сихівському районі Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів